Рекламна мрежа NetSale:

В рекламната мрежа NetSale може да се регистрира всеки един потребител който желае да рекламира в нея.

В новата рекламна мрежа на България инфо може да управлявате много реклами независимо от вида им от една единствена сметка, като вие сами решавате кои Ваши рекламни кампании да се показват и кои да не се показват, рекламната мрежа за момента позволява три различни рекламни формата като много скоро ще увеличим тяхната бройка за да допринесем повече за възможности за нашите потребители!

Рекламната мрежа за момента разполага с три типа рекламни формата:

1. Мултимедия: флаш банери, анимирани гиф банери и не движещи се рекламни банери. Типовете които поддържа рекламната мрежа са: (.swf, .gif, .png, jpg).

2. Текстови реклами. Добре познатият ни на всички формат който се състои от заглавие, тяло и името на сайта към който ще бъдем препратени.

3. Текстови реклами с изображения: Подобни на обикновените текстови реклами с тази разлика, че към рекламата може да се прикача и картинка за да грабне по-добре окото на потребителя.

За да създадете реклама от желания за вас формат трябва първо да се регистрирате в рекламната мрежа. След регистрация вие ще можете да създавате и управлявате вашите рекламни кампании.

След създаването на рекламна кампания  в рекламната мрежа тя няма да стартира докато не я стартирате Вие!

Стартирането на рекламна кампания става от бутона моите реклами!

За да стартирате рекламна кампания в рекламната мрежа е нужно във Вашата сметка да има минималната цена за клик (0.05 стотинки)!

Като вие сами определяте цената за клик при създаване или редакция на обявата. Примерно ако сте заложили на ключова дума "хамали" и за нея има 10 рекламни кампании при таргетиране на тази ключова дума ще се показват най-първи рекламите с най-висока цена за клик. Същото се отнася и за всички останали ключови думи които сте задали за дадената рекламна кампания!

Захранването на сметката ви с пари става по два начина:

1. СМС захранване на сметка!

  1. Зареждане на сметката с 2.40 лева: изпратете смс на номер: 1092 с текст bgad ### на обща цена 2.40 лева с ддс, като ### е номера на вашият потребител в рекламната мрежа.
  2. Зареждане на сметката с 4.80 лева: изпратете смс на номер: 1094 с текст bgada ### на обща цена 4.80 лева с ддс, като ### е номера на вашият потребител в рекламната мрежа.
  3. Зареждане на сметката с 6.00 лева: изпратете смс на номер: 1096 с текст bgadb ### на обща цена 6.00 лева с ддс, като ### е номера на вашият потребител в рекламната мрежа.
  4. Зареждане на сметката с 12.00 лева: изпратете смс на номер: 1096 с текст bgadc ### на обща цена 12.00 лева с ддс, като ### е номера на вашият потребител в рекламната мрежа.

2. Банков превод. При захранване на сметката чрез банков превод получавате 5% бонус пари към Вашата сметка.

Конкаткти:

Е-майл: office@uni-web.net , sales@uni-web.net , info@uni-web.net, support@uni-web.net ,

Телефон: +359 878 86 55 84

Информация за ползване
Условия за ползване
Често задавани въпроси?
NetSale във Facebook
NetSale във Google +
NetSale във Twitter
^ За Рекламна мрежа NetSale
BgGdb игри
BgMdb Филми
AbvObiavi.com
Uni-Web.net
YouNotepad.com
Womans'Book
Zabavni.info
BG-Info
Spodeli.bg-info
Uni-Ads.net
NetSale
Spodeli.eu
EN.Spodeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
© 20013 - 2018 NetSale.uni-web.net V 1.0